WELKOM,

Leuk dat u meer informatie wilt over Plethora Private Equity.

 

Mijn naam is Douwe van Hees en ik ben de mede-oprichter en fondsbeheerder van PPE. Samen met mijn familie ben ik de grootste investeerder in dit fonds.

 

Ik ben sinds 2009 actief in de zoektocht naar goud- en zilver. Vanaf 2014 sta ik aan het roer van Plethora Precious Metals Fund. Sinds mijn aantreden is het rendement van dat fonds +1166%1. PPM belegt in beursgenoteerde exploratie bedrijven. Gaandeweg deze ervaring kwam ik erachter dat er in deze sector nog een belangrijke fase is van waardecreatie, namelijk in het voortraject van een beursgenoteerde “junior”. We zagen een waardesprong van 4 tot 5 keer van privaat naar publiek.

In 2017 heb ik samen met medeoprichter Peter Vermeulen doorgepakt en begonnen we in januari 2018 Plethora Private Equity met ruim € 1 miljoen van ons eigen geld. Na 2 jaar van enorme groei tikt het fonds nu de € 10 miljoen aan. Een twintigtal talentvolle geologen zoekt wereldwijd naar nieuwe grondstof ontdekkingen. Van goud en zilver tot koper en nikkel.

 

Begin juni ging één van onze investeringen, Reyna Silver, naar de beurs. In de zomer van vorig jaar begonnen we dit avontuur op 10 Canadese dollar cent. Er staat nu 70 cent op de borden. Zelfs meer dan de 4 tot 5x die we van tevoren zagen. We vertrouwen erop dat dit de eerste is van vele die volgen.

 

De waarde van metalen wordt steeds meer duidelijk. Goud kan niet worden bijgedrukt, zoals geld. Hoogwaardig nikkel is essentieel voor de wereldwijde elektrificatie trend. Zo gaat er al ruim 70 kilo nikkel in een Tesla auto.

 

Ik nodig u graag uit om meer te weten te komen over ons fonds. In deze bijzondere tijden kan dat telefonisch of met video, anders bent u welkom op ons kantoor op de Maliebaan in Utrecht.

 

Laat hier uw gegevens achter en we nemen contact met u op.
Het fonds is open voor nieuwe investeerders. De minimale investering is € 100.000.

Met hartelijke groet,
Douwe van Hees
Fund manager

1 Van 1/1/2014 tot en met 12/6/2020. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

MEER INFORMATIE

    MEER INFORMATIE